Dé Volkswagen specialist Arnhem - Ambting - Autoschade - Autobedrijf (2024)

Ons autobedrijf biedt als universele garage in Arnhem weliswaar onderhoud en reparatie aan voor alle automerken, maar heeft wel een specialiteit voor een merk als Volkswagen. Dat is ook niet verwonderlijk, aangezien de Volkswagen Golf en de VW Polo de meest verkochte auto’s van Nederland zijn.

Wie in Arnhem of overig Gelderland een professionele én betaalbare plek zoekt voor reparatie, onderhoud, een wintercheck of handelingen aan airco of autobanden van elke VW, vindt in Ambting Arnhem dé Volkswagen garage in de buurt. Onze vakkundige monteurs kennen elke courante Volkswagen van haver tot gort, of het nou gaat om een kleine of grote beurt, schadeherstel, een onderhoudsbeurt of APK.

Naast de mechanische kant pakken wij evengoed de software en programmering van de nieuwere types aan. Ons advies is altijd om bij ons regelmatige onderhoudsbeurten voor uw VW in te plannen. Hierdoor heeft u altijd de garantie dat u veilig op de weg te zit en niet te maken krijgt met ongewenste verrassingen. Door preventief onderhoud zal u meer rijcomfort ervaren en heeft u een gunstiger inruilwaarde als u ooit afstand zou doen van uw Volkswagen Golf, Polo, Passat of ander type VW.

Dé schade hersteller voor Volkswagen in Arnhem

Bij schade aan uw Volkswagen wil u natuurlijk het liefst zo vlug mogelijk weer de weg op kunnen en geen ingewikkelde papierwinkel hoeven invullen. In beide gevallen helpen wij als VW specialist in Arnhem u graag uit de brand. Of het nu een bescheiden deukje is of een fikse aanrijding, wij kunnen uw autoschade vlug en betaalbaar herstellen.
Onze monteurs maken dan op korte termijn een diagnose, zodat u de (verwachte) ophaaldag weet en wat de investering zal zijn voor herstel en reparatie.

Uw schade is onze uitdaging. Of het nou blikschade of glasschade is, of er een nieuwe lak nodig is. Onze experts kunnen elke vorm van schade ongedaan maken, waardoor uw VW er weer gaat uitzien alsof hij net de garage komt uitrijden.

Ook het administratieve gedeelte met de verzekeraar kunt u aan ons uitbesteden. Dit gebeurt dan door onze deskundigen die dagelijks verzekeringskwesties afhandelen voor onze klanten. Hierdoor weet u dat de papierwinkel professioneel wordt afgehandeld en u er geen omkijken meer naar heeft.

Na meer dan vijftig jaar durven wij te stellen dat we hét alternatief zijn in Arnhem of Gelderland voor een bezoekje aan een Volkswagen dealer, als u behoefte heeft aan onderhoud, reparatie of autoherstel.

Betaalbare kleine of grote beurt in Arnhem voor een Volkswagen

Bij onze garage kunt u voor uw VW een kleine beurt of grote beurt aanvragen op een tijdstip dat u schikt. Ook kunnen wij u een leenauto of leenfiets meegeven, zodat u niet zonder vervoermiddel zit. Plan zeker altijd een onderhoudsbeurt voor uw Volkswagen als u veel op de weg zit of een vakantie wil plannen. Ook voorkomt u hiermee onverwachte kosten, zeker als u een probleem te lang heeft uitgesteld of misschien iets gewoonweg niet wist.

Onze monteurs werken nauwkeurig volgens de door VW gestelde fabrieksnormen en met de originele onderdelen. Uw auto rijdt dan weer snel de garage uit met die zo vermaarde Deutsche Gründlichkeit.

Bandenservice speciaal voor Volkswagens

Voor uw rijcomfort en de rijveiligheid is het aan te raden om periodiek een bandencontrole te doen. Want banden moeten niet te glad zijn, goed bevestigd en voldoende lucht bevatten. Ook de plaatsing van winterbanden en zomerbanden op uw Volkswagen kunt u het beste tijdig regelen, zeker bij een wat ouder type. Wij werken met A-merken banden als Pirelli, Dunlop en Michelin. Naast banden voor de seizoenen verrichten wij uiteraard ook taken als het uitlijnen of balanceren van banden.

Verder hebben wij een speciale bandenopslag voor uw VW, zodat uw banden thuis niet in de weg liggen. Voor een lage vergoeding bewaren wij veilig en onder klimaatcontrole de winterbanden of zomerbanden van uw Volkswagen. Bij het monteren of demonteren zijn ze dan gelijk al in onze garage aanwezig. Voor de volledige bandenservice kunt u dus terecht bij Ambting in Arnhem.

Specialist in Arnhem voor de airco van elke Volkswagen

De laatste jaren heeft elke VW een airco. Dit biedt zowel frisheid als veiligheid, denk maar aan een beter binnenklimaat in de zomer of ruiten waarvan de condens snel verdwijnt. Wij voeren al uw airco wensen uit: een bijvulling met koudemiddel, reiniging en onderhoud en natuurlijk vacumeren, vervangen en ontluchten. Hiervoor hebben we speciaal opgeleide mensen voor alles rondom de airco van uw VW. Graag controleren wij het interieurfilter, de temperatuurhoogte uit het rooster, de druk en natuurlijk de eventuele ongewenste geurtjes.

Een airco krijgt in de regel eerder problemen dan u denkt. Op tijd langskomen betekent vaak op een makkelijke manier geld besparen. Een eenvoudige airco check voor uw VW is vaak al klaar na uw kopje koffie!
Deze modellen van VW repareren wij regelmatig
Zoals gezegd zijn onze medewerkers Volkswagen gecertificeerd en worden bij onze garage uitsluitend originele fabrieksonderdelen gebruikt. Naast de meer recente modellen die ons dagelijks werk vormen, zien wij ook een grote uitdaging in alle Volkswagens oldtimers zoals de Kever.

Hieronder treft u een overzicht van VW modellen naast de Golf, de Polo en de Passat waarmee wij veel ervaring hebben:

  • Golf I, II, III, IV, V, VI, VII
  • T6
  • B6, B7, B8
  • Arteon
  • AW
  • Touareg I en II
  • Touran I en II
  • Caddy MK I, II, III en IV
  • Up!
  • Scirocco III
  • T-Roc
  • Tiguan I en II
  • Amarok
  • FOX
  • Eos
  • Beetle en New Beetle
Dé Volkswagen specialist Arnhem - Ambting - Autoschade - Autobedrijf (2024)

References

Top Articles
Suzume No Tojimari 123Movies
I Tested the Fascinating World of Japanese U-15 Idols: My First-Hand Experience
Star Wars Mongol Heleer
NOAA: National Oceanic & Atmospheric Administration hiring NOAA Commissioned Officer: Inter-Service Transfer in Spokane Valley, WA | LinkedIn
Play FETCH GAMES for Free!
Melson Funeral Services Obituaries
Part time Jobs in El Paso; Texas that pay $15, $25, $30, $40, $50, $60 an hour online
Restaurer Triple Vitrage
Faridpur Govt. Girls' High School, Faridpur Test Examination—2023; English : Paper II
Chris wragge hi-res stock photography and images - Alamy
DL1678 (DAL1678) Delta Historial y rastreo de vuelos - FlightAware
1TamilMV.prof: Exploring the latest in Tamil entertainment - Ninewall
Espn Expert Picks Week 2
Craigslistdaytona
Hello Alice Business Credit Card Limit Hard Pull
Edgar And Herschel Trivia Questions
Es.cvs.com/Otchs/Devoted
Everything You Need to Know About Holly by Stephen King
Sivir Urf Runes
Gon Deer Forum
R Cwbt
Pay Boot Barn Credit Card
Acts 16 Nkjv
Poe Str Stacking
Best Nail Salons Open Near Me
Powerschool Mcvsd
Watson 853 White Oval
Yu-Gi-Oh Card Database
Core Relief Texas
Account Now Login In
Blush Bootcamp Olathe
1475 Akron Way Forney Tx 75126
Inmate Search Disclaimer – Sheriff
Haunted Mansion Showtimes Near Cinemark Tinseltown Usa And Imax
Dreammarriage.com Login
CVS Near Me | Somersworth, NH
Eleceed Mangaowl
Hisense Ht5021Kp Manual
Austin Automotive Buda
Barstool Sports Gif
Obituaries in Hagerstown, MD | The Herald-Mail
Frigidaire Fdsh450Laf Installation Manual
Bustednewspaper.com Rockbridge County Va
Human Resources / Payroll Information
Jigidi Free Jigsaw
Boyfriends Extra Chapter 6
Benjamin Franklin - Printer, Junto, Experiments on Electricity
Food and Water Safety During Power Outages and Floods
Richard Mccroskey Crime Scene Photos
Lux Funeral New Braunfels
Glowforge Forum
Jasgotgass2
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 6049

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.